Executam balustrade metalice

Balustradele metalice oferite de Pannelli Top Construct sunt confectionate in asa mod incat sa confere siguranta, robustete si un design deosebit.

Balustradele metalice oferite de noi se pot folosi in scarile de blocuri si ansambluri rezidentiale, cladiri de birouri, atat la scari, cat si la balcoane.

Au o rezistenta deosebita si un aspect estetic modern. Acest produs imbina robustetea necesara satisfacerii rolului pentru care este creat, cu simplitatea atat de mult cautata in designul actual.

balustrada metalica pe scara de bloc

balustrada din profile metalice

Balustradele sunt construite din platbanda metalica de diferite grosimi si latimi, care sunt dispuse vertical la o distanta care poate varia intre 10 si 20 cm. Se pot creea diverse modele imbinand verticale late din otel plin cu verticale cilindrice din otel plin.

Toate componentele metalice sunt imbinate prin sudura, dupa care intreaga balustrada este supusa unui procedeu de sablare, care consta in inlaturarea tuturor imperfectiunilor din metal sau rezultate din sudura, dupa care aceasta este introdusa la cuptorul de vopsire in camp electrostatic.

Balustradele montate la exterior vor trece printr-un proces de grunduire inainte de a fi introduse la vopsit, pentru a-si pastra aspectul in timp.

Balustradele metalice pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL. Se pot executa si din alte grosimi precum si alte modele (verticale din otel rotund).

Vezi si Garduri si porti metalice moderne. Gardurile si portile noastre sunt finisate prin metode moderne, ceea ce le face rezistente la coroziune, factori chimici, caldura, impact, abraziune, raze ultraviolete precum si la conditiile meteo.

balustrada construita din profile metal

balustrada din profile metalice

balustrada metalica in ansamblu rezidential

balustrada din profile metalice

balustrada construita din profile metal

balustrada scara bloc

Printeaza pliant pdf print pdf