Termeni legali

Utilizarea site-ului

Situl www.profiletabla.ro vă este oferit spre folosinţă cu condiţia acceptării fără nici o modificare a Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare de mai jos.

Site-ul www.profiletabla.ro este proprietatea SC Pannelli Top Construct SRL şi este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parţială sau integrală a conţinutului acestui site fară acordul SC Pannelli Top Construct SRL este interzisă şi se pedepseşte conform legilor în vigoare. Accesarea acestui site ori a oricarei parţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează. Acordul de utilizare îşi produce efectele intre dumneavoastră şi S.C. Pannelli Top Construct S.R.L. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve. Societatea îşi rezervă dreptul de a modifica structura site-ului şi de a face alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii. Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Este strict interzis să folosiţi sau să contactaţi acest site în scopuri ilegale, al distrugerii sau alterării lui, a conţinutului sau securităţii acestuia. Acest site este oferit în actuala formă fără alte garanţii. S.C. Pannelli Top Construct S.R.L şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. S.C. Pannelli Top Construct S.R.L îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi S.C. Pannelli Top Construct S.R.L face toate eforturile pentru a obţine informaţii de incredere de la furnizorii sai externi, nu garanteaza acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia. S.C. Pannelli Top Construct S.R.L nu poartă raspunderea pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului său, sau pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar dacă a informat asupra posibilităţii producerii unor astfel de pagube. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

Condiţii Legale

Site-ul www.profiletabla.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict aparut intre SC Pannelli Top Construct SRL şi vizitatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, vizitatorii îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

<< inapoi la profile metalice

Legaturi.ro